Ресторан “Black Gold”

Опис закладу

Ресторація «Black Gold» відкрилася у грудні 2015 року.

Інтер’єр закладу лаконічний, тут переважають пастельні тони із чорно-золотими елементами, що перегукується із назвою. Місце підходить, як для ділової зустрічі, так і для романтичної вечері.

Кухня «Black Gold» – це поєднання європейських та українських страв. Тут знайдуть чим потішити себе любителі традиційних вареників чи дерунів, поціновувачі теплих салатів, рибних чи м’ясних стейків та вишуканих десертів. Часто у меню з’являються сезонні та пісні страви.

У ресторані вам можуть запропонувати проведення бенкетів, корпоративів, музичний супровід, шоу-програму.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора