Помідор ‒ популярний продукт у багатьох кухнях світу. Його додають до основних страв, гарнірів, маринують, солять, роблять сік й навіть…
Кулінарний блог про їжу, рецепти, ресторани та ресторатоів
Мабуть, багато дівчаток мріяло гратися ляльками Барбі починаючи з того часу, коли вони з’явилася на ринку дитячих іграшок (1959 рік):…
Різотто з італійської перекладається як «маленький рис». Це ‒ відома страва, що розповсюдилась світом з півночі Італії. А завдяки своєму…
В Грузії – чанахи, у Вірменії – чанах… В Україні теж є ця страва: можна знайти і чанахи по-львівськи, і…
Деруни готують у багатьох кухнях народів світу. Цю страву подають з різними назвами, у різних країнах вона має свій рецепт…
Важко уявити, що б ми їли, якби у світі раптом зникла картопля. Не даремно її називають «другим хлібом». Картопля справді…
Буквально назва цієї мексиканської страви перекладається як «чилі з м’ясом», вже з назви зрозуміло, що основними компонентами стави є гострий…
Банош або бануш ‒ національна українська страва, родом з Гуцульщини, власне у карпатському регіоні вона й найбільш поширена. За традицією,…
Мабуть, це питання звучить у цьому ресторані найбільш дико і безглуздо. Бо туалет тут скрізь. Перший ресторан Modern Toilet відкрився…
Українські голубці – це традиція…це асоціація з теплом домашнього вогнища та запашною стравою, якою мама частувала нас в дитинстві. Це…