Кулінарний блог про їжу, рецепти, ресторани та ресторатоів

Молочний коктейль з вишнею й какао
Молочний коктейль з вишнею й какао

Аби забезпечити добову норму кальцію в організмі, людина повинна вживати мінімум 4 молочних продукти на день. Одним з таких продуктів…

Масло, маргарин, спред
Масло, маргарин, спред

Масло ‒ давнє відкриття людства. Його застосовують у кулінарії як незамінний інгредієнт для приготування багатьох страв: починаючи від каш і…

Сода
Сода

Можна побитися об заклад, що сода є на кожнісінькій кухні. Вона просто мусить бути. Як кухня без соди? Торти печемо…

Чилі кон карне
Чилі кон карне

Буквально назва цієї мексиканської страви перекладається як «чилі з м’ясом», вже з назви зрозуміло, що основними компонентами стави є гострий…

Банош
Банош

Банош або бануш ‒ національна українська страва, родом з Гуцульщини, власне у карпатському регіоні вона й найбільш поширена. За традицією,…