Жульєн в булочці

Хрумкі ароматні булочки, нафаршировані смачною начинкою з курячого м’яса, грибів та сиру – дуже спокуслива і смачна ідея. Приготуйте цю страву для своїх рідних, і вона вмить знайде свого шанувальника, як серед дорослих членів родини, так і дітей. Зробіть свій родинний вечір теплішим і затишнішим разом з цими чудовими булочками.


Інгредієнти для страви

400 г філе курки чи курячого стегна

400 г печериць

200 г сметани

150 г твердого сиру

2 цибулини

6 круглих несолодких булочок.

 

Спробуйте ще приготувати грибний жульєн у кабачках.

Як приготувати жульєн в булочках

Куряче м’ясо відварити в підсоленій воді, дрібно порізати.

Цибулю порізати, просмажити на олії.

Гриби дрібно порізати, додати до цибулі, обсмажити до готовності.

Додати сметану, смажити ще хвилин 15.

У булочках зрізати верхи та вибрати серединку.

Сир натерти на грубій тертці.

Жульєн викласти в булочки, посипати тертим сиром і запікати до зарум’янення.

 

Рекомендуємо також рецепт грибного жульєну у картоплині.

Якщо вам сподобався жульєн у булочці, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest3Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook136Print this pageEmail this to someone