Запечені яблука з сухофруктами і медом

Легка і малокалорійна страва, ідеальний варіант для тих, хто слідкує за своєю фігурою. Такі яблучка прийдуться до смаку абсолютно всім. Приготуйте, зробіть свій вихідний день смачним, легким, приємним і солодким


Інгредієнти для страви

6 яблук

цукор

100 г горіхів

50 г родзинок

50 г кураги

50 г чорносливу

3 ст. ложки меду

1 ківі.

 

Рекомендуємо також рецепт яблук в тісті 

Як приготувати запечені яблука з сухофруктами і медом

Яблука помити, обережно вирізати серцевину.

Горіхи, родзинки, курагу, чорнослив перекрутити на м’ясорубці, додати мед, перемішати.

Серединку кожного яблука посипати цукром і покласти по чайній ложці начинки.

Викласти яблука на деко, запікати 30 хвилин при температурі 180 градусів.

 

Спробуйте також приотувати яблука, запечені з сиром

 

 

Якщо вам сподобався запечених яблук з сухофруктами і медом, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest1Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook25Print this pageEmail this to someone