Яблука в тісті

Швидкий і смачний десерт. Замість яблук можна брати ананаси, груші, навіть банани. Страва сподобається, як дорослим, так і дітям. Яблучка в тісті виходять соковитими, ніжними, запашними. Порадуйте своїх близьких, приготуйте їм  цей смаколик.


Інгредієнти для яблук в тісті

4 яблука

3 яйця

50 г цукру

100 г сметани

150 г молока

150 г борошна

олія для смаження.

 

Спробуйте також приготувати оладки з морквою та яблуками 

Як приготувати яблука в тісті

Білки відділити від жовтків.

Жовтки перетерти з цукром.

Додати сметану, молоко, борошно, добре змішати.

Білки збити в піну.

Додати в тісто, обережно перемішати.

Яблука почистити, видалити серцевину, порізати кружальцями товщиною 7 міліметрів.

Вмочати в тісто і смажити на олії з обох боків до золотистої скоринки.

Готові яблука посипати цукровою пудрою.

 

Рекомендуємо також рецепт гречаних млинців на пиві з яблуками та родзинками 

 

 

Якщо вам сподобався рецепт яблук в тісті, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest4Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone