Вишневий пиріг у мультиварці

Як швидко приготувати десерт, який підніме настрій, зробить звичайне чаювання святковим та смакуватиме усім без виключенням ласунам? Відповідь – у рецепті вишневого пирога у мультиварці. Усе, що потрібно зробити – змішати інгредієнти для тіста та викласти зверху ягідки. Решту зробить за вас ваша найкраща безвідмовна кухонна помічниця.


Інгредієнти для пирога

200 г борошна

1 ч. л. крохмалю

400 г свіжих або заморожених вишень без кісточок

200 г вершкового масла

4 яйця

180 г цукру

щіпка солі

1 ч. ложка ванільного цукру

1 ч. ложка розпушувача

цукрова пудра для посипання.

 

Рекомендуємо також рецепт вишневого бісквіту.

Як приготувати пиріг із вишнями у мультиварці

Вишні розморозити і дати стекти соку, посипати крохмалем, перемішати.

Масло, цукор, ванільний цукор та сіль збити міксером до однорідної маси.

В отриману суміш, не припиняючи збивати, додати одне за одним яйця. Продовжувати збивати близько 3-5 хвилин.

Додати борошно, змішане з розпушувачем, і ще раз «пройтися» міксером  до отримання однорідної маси.

Мультикаструлю змастити маслом і вилити в неї тісто. Зверху викласти вишні.

Обрати режим «випічка», час 60 хвилин.

Після звукового сигналу про готовність остудити пиріг, не виймаючи з мультикаструлі. Коли охолоне, дістати пляцок з допомогою контейнера для пароварки, присипати цукровою пудрою, порізати на порційні шматочки.

 

Радимо також приготувати кексики з вишнями на кефірі.

Вишневий пиріг у мультиварці

Якщо вам сподобався рецепт вишневого пирога у мультиварці, якщо ви – щасливий власник чи власниця цього незамінного кухонного “гаджета” та постійно користуєтеся ним, будь ласка, напишіть про це в коментарях.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest4Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone