Торт зі згущеним молоком «Мурашник»

«Мурашник» – один з тортів, що найшвидше і найпростіше готуються. До речі, його можна й не пекти, а взяти готове магазинне печиво. Однак з тіста, спеченого власноруч, він виходить незрівнянний.

Інгредієнти для торта

Можна також приготувати торт зі згущеним молоком «Жіночі примхи».

Як приготувати торт «Мурашник»

  • Масло розтерти з борошном, додати збиті з цукром яйця, молоко, соду і з борошном замісити тісто. Поділити його на 5-6 частин, з кожної скатавши кульку.
  • Кульки покласти у морозилку на 2 години.
  • Після цього тісто потерти рівномірним шаром на грубу тертку на деко, змащене маслом.
  • Випікати тертий корж при температурі 200 градусів.
  • Охолоджене тісто руками перетерти на крихти.
  • Зробити крем: мяке вершкове масло збити зі згущеним молоком.
  • Крихти перемішати з кремом. Утворену масу викласти у вигляді гірки на тарілку. Зверху посипати горіхами, кокосовою стружкою.
  • Після того, як торт 2 години побуде в холодильники, його можна споживати.

Спробуйте ще рецепт горішків зі згущеним молоком.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора