Торт «Дамські пальчики» зі сметанним кремом

Назва торта – від продовгастої форми печива, що становить його основу. Рецепт цього ніжного повітряного десерту будуть у вас випрошувати всі, хто хоча б раз його скуштує.

Інгредієнти для торта

Можна ще спробувати рецепт печива «Дамські пальчики».

Як приготувати торт «Дамські пальчики»

  • Готуємо заварне тісто. Воду закип’ятити у каструлі і всипати у неї борошно. Зняти з вогню і дуже швидко і ретельно розмішати.
  • Коли маса трохи охолоне, вбивати по й яйця і знову ж таки розмішувати.
  • Готовим тістом начинити кондитерський мішок і видавлювати на деко, змащене вершковим маслом, смужки довжиною 5 сантиметрів.
  • Випікати у духовці при температурі 180 градусів.
  • Коли готові «пальчики» охолонуть, приготувати крем. Для цього сметану збити з цукром.
  • Тепер кожен «пальчик» занурювати у крем і викладати гіркою на тарілку.
  • Зверху торт полити розтопленим шоколадом.

Радимо також приготувати шоколадно-сметанний торт.

Поширте рецепт сметанно-заварного торта «Дамські пальчики» серед своїх друзів у соціальних мережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора