Свинина з абрикосами в тісті

Цю страву по праву можна вважати відмінним смаколиком для чоловіка. Поєднання м’яса і тіста роблять її надзвичайно ситною, а абрикоси додають соковитості і солодкої нотки. Хочете справити враження на гостей? Обов’язково приготуйте їм цей рулет.


Інгредієнти для м’ясної страви

600 г свинини (філе)

1 кг листкового тіста

4-6 абрикосів

1 яйце

2 ст. ложки молока

300 г печінкового паштету

2-3 ст. ложки борошна

2 ст. ложки розтопленого вершкового масла

Сіль, перець за смаком

 

Спробуйте також приготувати свинину, запечену у рукаві у мультиварці 

Як приготувати свинину з абрикосами в тісті

М’ясо добре натерти сіллю і перцем.

Обсмажити зі всіх боків на розтопленому маслі. Охолодити.

Дошку посипати борошном, виложити листкове тісто, розкачати качалкою у квадрат.

Абрикоси помити, розрізати навпіл, видалити кісточки.

Рівномірно намастити тісто паштетом, викласти половинки абрикосів.

Покласти зверху просмажене м’ясо, тісто згорнути рулетом, краї добре защепити.

Яйця з молоком збити. Намастити рулет.

Викласти рулет на змащене маслом деко і запікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 30 – до зарум’янення.

Готову страву порізати порційними шматочками, прикрасити петрушкою, абрикосами і за бажанням – вишнями.

 

Також рекомендуємо приготувати картопляний рулет з фаршем “Хочу ще!” 

 

Якщо вам сподобався рецепт свинини з абрикосами в тісті, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest1Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone