Суха заправка з перцю і помідорів

Чудова заправка до салатів, перших страв, соусів, м’яса, різноманітних закусок. Придає стравам свіжості, аромату, пікантності. Прекрасна альтернатива магазинним хімічним приправам. Зберігається в сухому, темному місці майже півроку.


Інгредієнти для заправки

4 кг помідорів

4 кг болгарського перцю.

 

Рекомендуємо ще рецепт домашньої заправки до борщу

Як приготувати суху заправку з перцю і помідорів

Помідори порізати навпіл, запікати розрізом до верху при 100-та градусах 5 годин – до повного висихання.

Перець почистити від серцевини, порізати навпіл, поставити в розігріту до 100 градусів духовку на 5 годин до повного висихання.

Перекрутити все через м’ясорубку, скласти в сухі банки, в кришках мають бути отвори для провітрювання.

 

Спробуйте ще приготувати холодну заправку з перцю 

 

Якщо вам сподобався рецепт сухої заправки з перцю і помідорів, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest2Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone