Смажений перчик

Ця незвична закуска обов’язково вам сподобається. Перчик виходить надзвичайно ніжним і ароматним, а заправка з часнику додає йому насиченого і пікантного смаку. Оскільки страва гостра, її можна подавати з м’ясом, вареним рисом, тощо.


Інгредієнти для страви

0,5 кг болгарського перцю

пів головки часника

олія

оцет, сіль за смаком

 

Спробуйте ще приготувати болгарський перець, маринований з медом 

Як приготувати смажений перчик

Перець помити, висушити.

Обсмажити цілим на розігрітій з олією сковорідці до золотистого кольору.

Охолодити і обережно зняти шкірку.

В олію, де смажився перець, додати сіль, оцет і потовчений часник.

Обкатати перець с в соусі, дати настоятися 30 хвилин.

 

Рекомендуємо також рецепт болгарського перцю, фаршированого курятиною 

 

Якщо вам сподобався рецепт смаженого перчику, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest2Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone