Шведське желейне варення «Сілт»

Сілт – шведське желейне варення, яке можна робити з всіх видів ягід. У шведів – це один з топових рецептів. Надзвичайно смачним воно виходить з брусниць, малини, полуниць. Смак просто неперевершений, їсться – буквально ложками, адже воно не надто солодке і дуже ніжне. Ідеальний варіант для десертів


Інгредієнти для варення

1 кг ягід

800 г цукру

 

Спробуйте також приготувати варення з зелених грецьких горіхів

 

Як приготувати шведське желейне варення “Сілт”

Ягоди помити, почистити, викласти в каструлю і поставити на вогонь.

Через 20 хвилин після закипання ягоди зняти з вогню.

Засипати ягоди цукром, розмішати до повного розчинення.

Ще гарячим розкласти в стерилізовані банки, закатати.

 

Рекомендуємо ще рецепт сливово-шоколадного варення 

 

Якщо вам сподобався рецепт шведського желейного варення “Сілт”, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook1Print this pageEmail this to someone