Шоколадно-кокосова ковбаска

Суперовий десерт без випікання. І, до слова, у ньому зовсім мало масла, а тому шматочок можна з’їсти навіть тим, хто на дієті.

Інгредієнти для ковбаси

  • Для шоколадного шару:
  • 200 г печива

  • по 0,5 скл. води та цукру

  • 2 ст. ложки какао

  • 1 ч. ложка коньяку

  • Для білого шару:
  • по 80 г кокосової стружки, масла і цукрової пудри

Приготуйте також домашні батончики “Баунті”.

Як приготувати шоколадно-кокосову ковбаску

  • Печиво поламати. В окрему каструлю влити воду, коньяк, всипати цукор і какао, все довести до кипіння (щоб цукор розчинився).
  • Масу влити в печиво і замісити шоколадне тісто.
  • Замісити білу начинку, нанести рівним шаром на розкатане тісто, згорнути рулетиком, покласти в холодильник, нарізати шматочками.

Рекомендуємо рецепт кокосових кульок “Рафаелло” по-домашньому.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора