Шоколадний медовик з чорносливом

Швидкий тортик для зайнятої господині. Вдається завжди, навіть з першого разу. Приготуйте його за цим рецептом, і він неодмінно стане вашим солодким фаворитом.


Інгредієнти для шоколадного медовика

5 яєць

5 ст. ложок меду

270 г цукру

300–350 г борошна

30 г какао

1 ч. ложка розпушувача

дрібка солі.

Для крему: 600 г сметани

200 г цукру

150 г чорносливу.

 

Приготуйте також торт медово-шоколадний.

Як приготувати шоколадний медовик

Борошно просіяти в миску з какао, розпушувачем і дрібкою солі.

Яйця збити з цукром до отримання пишної світлої маси. Додати мед. Продовжуючи збивати, додати борошно і змішати до однорідності. Тісто має вийти як на млинці.

Форму змастити вершковим маслом, викласти тісто. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 40–50 хв. Остиглий бісквіт розрізати на 3–4 коржі (можна і більше).

Для крему сметану збити з цукром. Промазати коржі кремом, розкладаючи на кожному порізаний чорнослив.

 

Скуштуйте також маково-шоколадний пиріг.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest1Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone