Салат «Золота рибка»
Дуже простий і водночас пікантний салатик для любителів рибних страв. Прикрасивши його, як на фото, салат можна сміливо подавати до святкового столу.
Інгредієнти для салату
200 г відвареної риби
2 мариновані огірки
3–4 відварені картоплини
2 відварені морквини
2 ст. ложки свіжого натертого хрону
2 ч. ложки оцту
0,5 скл. майонезу
зелена цибуля, кріп, сіль.
- Для декору
варена морква
жовтки
зелень
квасоля
білкова чорна ікра
Як приготувати рибний салат
- Рибу та огірки нарізати дрібними шматочками, картоплю і моркву – кубиками, додати подрібнену зелень, перемішати.
- Окремо змішати майонез, хрін, оцет та сіль. Цим соусом заправити салат.
- Посипати потертими жовтками, зробити рибок з вареної моркви, пісок з ікри, камінці з квасолі, водорості із зелені.
Рекомендуємо також простий рецепт млинців з риби.