Салат з пекінської капусти, шинки та мандаринів

Новорічний рецепт хрумкотливого салату, приготовленого в яскравих кольорах та з вкрапленням пікантних ноток. Чудова закуска до святкового столу, а також цілком придатний варіант для подолання зимового авітамінозу. Майонез можна замінити заправкою на основі йогурту, а для багатшого смаку можна додати посічену свіжу зелень петрушки.

Інгредієнти для салату

  • 1/2 головки пекінської капусти

  • 3 мандарини (бажано кислі)

  • 200 шинки

  • 100 г твердого сиру

  • 100 г консервованої кукурудзи

  • майонез для заправки

  • сіль, перець до смаку.

Рекомедуємо ще рецепт печінкового салату з мандаринами.

Як приготувати салат з капусти та мандаринів

  • Шинку порізати крупною соломкою.
  • Пекінську капусту порізати поперечними довгими тонкими смужками.
  • Мандарини почистити, кожну дольку розрізати на 2 частини.
  • Додати кукурудзу та сир, тертий на грубій тертці. Посолити, поперчити.
  • Заправити майонезом. Акуратно перемішати.
  • Викласти у великий салатник або порційні креманки і подати до столу.

Радимо також переглянути підбірку з 11-ти рецептів салатів із сухариками.

Вам сподобався рецепт салату з пекінської капусти, шинки та мандаринів? Любите готувати легкі та швидкі у приготування страви? Будь ласка, напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора