Салат з оселедцем та яблуком

Рецепт ситного й незвичного салату з оселедцем та яблуком, який виручить, коли нагрянули несподівані гості, та прикрасить будь-який святковий стіл. Легко готувати, приємно смакувати. Скуштуйте – всім сподобається!


Інгредієнти для салату

250 грамів оселедця

1 кисле яблуко

1 цибулина

3 курячі яйця

2 картоплини

2 столові ложки сметани або майонезу

2 столові ложки оцту

1 столова ложка солодкої гірчиці

мелений чорний перець

сіль.

 

Спробуйте ще приготувати оселедець у томатному соку. 

Як приготувати салат з оселедцем

Курячі яйця відварити до готовності, покласти в холодну воду на 10 хвилин, почистити, порізати кубиками або натерти на крупній тертці.

Картоплю помити, відварити в шкірці до готовності, охолодити, очистити і порізати кубиками.

Цибулю почистити, помити, порізати дрібно або півкільцями, покласти в глибоку тарілку і залити оцтом, розведеним навпіл окропом, щоб промаринувалась.

Яблуко почистити від шкірки, дістати серединку з насінням і порізати кубиками.

Оселедець почистити від шкірки і кісточок та також порізати кубиками.

Сметану або майонез перемішати з гірчицею, до утворення однорідного соусу.

Картоплю, яблуко, оселедець, мариновану цибулю, яйця добре перемішати і заправити готовим соусом.

Поперчити, посолити і посипати подрібненою зеленню.

 

Рекомендуємо також рецепт оселедцевої закуски “Лінива шуба”.

Якщо вам сподобався рецепт салату з оселедцем і яблуком, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest1Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook106Print this pageEmail this to someone