Салат з квасолею та грибами «Осінній марафон»
Рецепт, у якому зібрані і вдало поєднані осінні дари. Кому не подобається майонезна заправка, може скористатися гірчично-олійною. У будь-якому варіанті квасолево-грибний салат настільки поживний і самодостатній, що смакуватиме навіть зі скибкою хліба.
Інгредієнти для салату
1 склянка квасолі
400 г печериць
3 морквини
3 цибулини
1 квашений огірок
сіль, перець на смак
олія для смаження
майонез для заправки.
Рекомендуємо також приготувати салат з курятини, квасолі та сиру.
Як приготувати салат з грибів та квасолі
- Квасолю замочити і відварити до готовності.
- Цибулю порізати півкільцями, обсмажити на олії.
- Моркву потерти на грубій тертці, додати до цибулі, тушкувати до м’якості.
- Печериці порізати на пластинки, підсмажити на окремій пательні до випаровування рідини.
- Коли усі підсмажені інгредієнти схолонуть, з’єднати їх у глибокому салатнику і додати потертий на грубій тертці огірок.
- Посолити, поперчити, вимішати і заправити майонезом.
Радимо скуштувати ще салат з грибами, копченим м’ясом та чорносливом.
Якщо вам сподобався рецепт салату з квасолею та грибами, прокоментуйте його на сайті та поділіться ним з друзями у соціальних мережах.