Салат з гарбуза і буряка

Дуже смачний і незвичний салат. Про користь годі й говорити – вона просто неоцінена. Особливого смаку додає кунжут та лляна олія. Щоправда її можна замінити і оливковою або ж навіть кунжутною. І смачно, і ситно, і фігура в порядку


Інгредієнти для салату

0,5 кг гарбуза

0,5 кг буряка

200 г сиру «Фета»

100 г руколи

соєвий соус

дрібку сухого базиліка і кунжуту

оливкова або лляна олія

 

Спробуйте також приготувати салат із червоної риби з ківі 

Як приготувати салат з гарбуза і буряка

Окремо відварити буряк і гарбуз, буряк вариться значно довше, гарбуз – хвилин 15.

Потім почистити і нарізати великими кубиками.

Замаринувати ці шматочки в соєвому соусі 15 хвилин.

Процідити і викласти в посудину.

Сир «Фета» порізати кубиками, покласти на овочі.

Рукулу пошматувати руками, покласти на «Фету».

Кунжут трішки підсмажити, посипати ним і сухим базиліком салат.

Присмачити лляною, кунжутною чи оливковою олією.

 

Рекомендуємо ще рецепт теплого салату з козячим сиром, помідорами та руколою

 

 

Якщо вам сподобався рецепт салату з гарбуза і буряка, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest2Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook77Print this pageEmail this to someone