Салат із консервованого тунця «Квітка»

Цей оригінальний салатик матиме ефектний вигляд на столі, а своїм смаком потішить навіть гурманів. Зберігайте рецепт, виручатиме неодноразово.


Інгредієнти для салату

1 банка консервованого тунця

200 г кукурудзи

200 г вареної квасолі

3 помідори

3 огірки

2 болгарських перці

1 цибуля-порей

майонез, сіль.

Для прикраси:

жовток

шпинат

філе соленої риби.

 

Приготуйте також салат зі шпарагівки.

Як приготувати салат із консервованого тунця

Огірки, помідори, порей помити і обсушити. Огірки та помідори нарізати кубиками, порей – кільцями.

Болгарський перець помити, почистити і нарізати кубиками. Петрушку дрібно посікти. З тунця та кукурудзи злити рідину, тунець розім’яти виделкою.

Салат викладати шарами: квасоля, майонез, кукурудза, майонез, тунець, цибуля-порей, петрушка, помідори (трошки посолити), майонез, болгарський перець, огірки (трохи посолити).

Верх салату добре змастити майонезом, прикрасити потертим вареним жовтком, листям шпинату і квітами з соленої риби. Дати настоятися 1 год в холодильнику.

 

Скуштуйте також салат із язика.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone