Рибна закуска

Смачно, легко і дуже швидко – це все про рибну закуску, приготування якої не забере багато сил. Все, що потрібно, – мінімальна кількість простих продуктів та декілька хвилин вільного часу. Така страва не раз виручить вас, якщо прийшли неочікувані гості і потрібно щось швиденько приготувати.


Інгредієнти для закуски з риби

1 банка консервованих сардин в олії

1 яблуко

1 морквина

1/2 цибулі

петрушка

кріп

майонез

мелений чорний перець

сіль.

3 помідори

 

Спробуйте ще приготувати рибний салат із консервованого тунця.

Як приготувати рибну закуску

Рибну консерву відкрити, викласти в тарілку і розім’яти виделкою.

Моркву почистити, помити і натерти на крупній або дрібній тертці.

Цибулю почистити і порізати якомога дрібніше.

Яблуко помити, почистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Для закуски яблуко варто обирати кисло-солодке.

Зелень петрушки і кропу помити, просушити і дрібно порізати.

До риби додати моркву, цибулю, яблуко, зелень і ретельно перемішати.

Поперчити, посолити, заправити майонезом і ще раз добре вимішати.

Помідори помити і порізати круглими, не надто тонкими шматочками. Викласти на тарілку помідори, а на них покласти рибну намазку.

За бажанням прикрасити зеленню і подавати відразу до столу.

Рекомендуємо також рецепт котлет із рибних консервів.

Якщо вам сподобався рецепт рибної закуски, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте рецепт у соціальних мережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest1Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone