Пиріжки з м’ясом і капустою

Апетитні і недорогі пиріжки – з порції їх виходить багатенько, готуються просто. Та й з тістом не багато мороки, тож, навіть, не маститі господині зможуть з легкістю їх приготувати. Для начинки також можна використовувати смажені гриби з картоплею.


Інгредієнти для страви

Для тіста:

0,5 л молока

200 г маргарину

2 ст. ложки олії

2 яйця

0,5 ч. ложки солі

50 г дріжджів

2 ст. ложки цукру

1,2 кг борошна (скільки вбере тісто)

Для начинки:

500 г капусти

300 г свинини

3 цибулини

100 г олії

сіль, перець

Для змащування:

1 яйце

50 г вершкового масла

кілька зубків часнику.

 

Спробуйте ще приготувати пиріжки з сиром і зеленню

Як приготувати пиріжки

В теплому молоці розвести цукор, дріжджі, додати половину борошна, перемішати.

Поставити в тепле місце на 30 хвилин.

Потім додати сіль, збиті яйця, розтоплений маргарин, олію і борошно, що лишилося.

Замісити тісто так, щоб не липло до рук.

Накрити серветкою, поставити на годину в тепле місце.

Приготувати начинку.

М’ясо і цибулю порізати кубиками, капусту порізати дрібно.

Викласти капусту на сковорідку, додати трохи води, тушити 15 хвилин.

Додати олію, посолити, поперчити і тушити ще 15 хвилин.

Окремо обсмажити м’ясо з цибулею, посолити, поперчити.

З’єднати капусту з м’ясом і цибулею, добре перемішати.

Розділити тісто на шматочки, розкатати, викласти начинку, краї защепити.

Викласти вироби на деко, лишити на 30 хвилин, змастити збитим яйцем.

Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.

Полити розтопленим вершковим маслом з товченим часником.

 

Також рекомендуєм рецепт сигар (пиріжків з капустою)

 

 

Якщо вам сподобався рецепт пиріжків з м’ясом і капустою, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest2Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone