Тар-тар з телятини від Patio di fiori

Тар-тар з телятини дуже вишукана, ніжна та особлива страва. Це класичне європейське блюдо. Не плутайте з соусом “тар-тар” – зовсім різні речі.

Для приготування яловичина не пропускається через м’ясорубку, а дуже дрібно ріжеться, що дозволяє зберегти цілісність смаку. Для страви обирають м’ясо найвищої якості.

До тар-тару завжди було упереджене ставлення і це прикро, але справжні любителі високої кухні знають цінність страви та неповторність її смаку.

Найкращий тар-тар з яловичини у місті – у нашому ресторані. Ви будете задоволені вишуканою подачею та неповторним смаком.

Завжди раді та працюємо з любов’ю до вас! Ваш Patio di fiori.

Рецепт тар-тар з телятини:

Надзвичайно свіжа і ніжна телятина в поєднанні з маринованим корнішонами та синею цебулею, під вишуканими винними соусами в тандемі італійського пармезану, найкраще смакує з терпкуватим присмаком каперсів !

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone