Тар-тар з телятини від Patio di fiori

Тар-тар з телятини дуже вишукана, ніжна та особлива страва. Це класичне європейське блюдо. Не плутайте з соусом “тар-тар” – зовсім різні речі.

Для приготування яловичина не пропускається через м’ясорубку, а дуже дрібно ріжеться, що дозволяє зберегти цілісність смаку. Для страви обирають м’ясо найвищої якості.

До тар-тару завжди було упереджене ставлення і це прикро, але справжні любителі високої кухні знають цінність страви та неповторність її смаку.

Найкращий тар-тар з яловичини у місті – у нашому ресторані. Ви будете задоволені вишуканою подачею та неповторним смаком.

Завжди раді та працюємо з любов’ю до вас! Ваш Patio di fiori.

Рецепт тар-тар з телятини:

Надзвичайно свіжа і ніжна телятина в поєднанні з маринованим корнішонами та синею цебулею, під вишуканими винними соусами в тандемі італійського пармезану, найкраще смакує з терпкуватим присмаком каперсів !

Теги:
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора