Паштет з оселедця

Паштет з оселедця – проста та водночас вишукана закуска, яка готується всього 15 хвилин та чудово підійде до святкового столу або фуршету. Ароматний рибний паштет виходить смачним, поживним та дуже гарно смакує у тандемі з хрумкими гріночками.


Інгредієнти для рибного паштету

200 г філе оселедця

3-4 варених яйця

1 ст. ложка вершкового масла

чверть пучка свіжої зелені кропу або петрушки

лимонний сік і чорний мелений перець – до смаку.

 

Спробуйте ще приготувати канапки з оселедцем та буряком.

Як приготувати паштет з оселедця

Філе оселедця порізати на дрібні шматочки

Зелень теж дрібненько порізати

Курячі яйця відварити накруто, охолодити, почистити, дрібно порізати

Усі підготовлені продукти з’єднати, додати столову ложку м’якого (кімнатної температури) вершкового масла

Все поперчити і ретельно розім’яти виделкою до однорідності

Додати сік лимона (до смаку)

Паштет викласти в посудину. Намазувати на підсмажений чорний або білий хліб.

 

Рекомендуємо також рецепт оселедця, маринованого по-домашньому 

Якщо вам сподобався рецепт паштету з оселедця, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest3Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook38Print this pageEmail this to someone
  • Ruslan Bashchenko

    Приготував сьогодні – дуже смачно! 🙂 Сім’ї сподобалось, навіть доньці, яка не їсть оселедців )