Наливка з ягід «Асорті»
Вона не тільки неймовірно смачна, а й надзвичайно корисна. Таку наливку можна вважати ліками і для тіла, і для душі. Рецепт приготування наливки дуже простий.
Рекомендуємо також приготувати домашню полуничну наливку.
Як приготувати наливку "Асорті"
- Влітку, у міру дозрівання ягід, у скляний бутель по черзі насипати спочатку 1 кг полуниці, пересипавши ягоду 500 г цукру.
- Коли з’являться абрикоси, у цей самий бутель насипати 1 кг абрикосів і зверху 500 г цукру, потім поступово малину, вишні, смородину, пересипаючи кожен раз цукром.
- Спочатку бутель з ягодами ставити на сонце, закривши шийку марлею.
- Після засипання останнього сорту ягід бутель тримати на сонці ще 2 тижні.
- Потім залити горілкою з розрахунку 1 л на 1 кг ягід, щільно закупорити і поставити на 1 місяць в холодне місце.
- Потім процідити, розлити в пляшки, закупорити. Подавати наливку до столу можна через 3–4 місяці.
Скуштуйте також спотикач.
Якщо вам сподобався рецепт ягідної наливки, поділіться ним у соціальних мережах.