Наливка з ягід «Асорті»

Вона не тільки неймовірно смачна, а й надзвичайно корисна. Таку наливку можна вважати ліками і для тіла, і для душі. Рецепт приготування наливки дуже простий.


Інгредієнти для ягідної наливки

по 1 кг різних ягід

по 500 г цукру

по 1 л горілки.

 

Рекомендуємо також приготувати домашню полуничну наливку.

Як приготувати наливку “Асорті”

Влітку, у міру дозрівання ягід, у скляний бутель по черзі насипати спочатку 1 кг полуниці, пересипавши ягоду 500 г цукру.

Коли з’являться абрикоси, у цей самий бутель насипати 1 кг абрикосів і зверху 500 г цукру, потім поступово малину, вишні, смородину, пересипаючи кожен раз цукром.

Спочатку бутель з ягодами ставити на сонце, закривши шийку марлею.

Після засипання останнього сорту ягід бутель тримати на сонці ще 2 тижні.

Потім залити горілкою з розрахунку 1 л на 1 кг ягід, щільно закупорити і поставити на 1 місяць в холодне місце.

Потім процідити, розлити в пляшки, закупорити. Подавати наливку до столу можна через 3–4 місяці.

 

Скуштуйте також спотикач.

 

Якщо вам сподобався рецепт ягідної наливки, поділіться ним у соціальних мережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone