М’ясний рулет з млинців

Рецепт дуже ситної та оригінальної страви. Окрім того, що у неї надзвичайна на смак, вона має ще й ефектний вигляд, адже рулет складається з млинців, нафаршированих різною начинкою. Така страва стане окрасою до будь-якого святкового столу. До речі, з начинками можна сміливо експериментувати і обирати собі до смаку.


Інгредієнти для страви

1 кг свинячого фаршу

2 цибулини

2 яйця

сіль, чорний мелений перець.

Для тіста:

2 яйця

1 ст. ложка цукру

0,5 ч. ложки солі

2 скл. молока

2 ст. ложки олії

1 скл. борошна.

Начинка для млинців:

300 г грибів

200 г твердого сиру

сіль, перець.

 

Спробуйте ще приготувати картопляний рулет з грибами та овочами

Як приготувати м’ясний рулет з млинців

У фарш додати перемелену через м’ясорубку цибулю, а також яйця, сіль, перець.

Приготувати тісто: яйця збити з цукром, додати сіль, склянку молока, всипати борошно і ретельно змішати.

Додати ще склянку молока, олію і борошно – тісто має бути не густим.

Підсмажити тонкі млинці.

Гриби підсмажити з цибулею, посолити, поперчити.

Твердий сир потерти.

На 5 млинців викласти гриби, на 5 – сир.

Загорнути у тонкі трубочки.

На харчову плівку викласти фарш, розрівняти розміром у довжину млинців.

На фарш викласти млинці, чергуючи начинки.

Кожен шар трішки змащувати фаршем.

З’єднати краї плівки і згорнути в рулет.

Деко змастити жиром і обережно перекласти з плівки рулет.

Зверху змазати майонезом, пекти в духовці приблизно 40 хвилин .

 

Рекомендуємо також рецепт рулету з лаваша і крабових паличок  

 

Якщо вам сподобався рецепт м’ясного рулету з млинців, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest2Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook58Print this pageEmail this to someone