М’ясні «ватрушки» з сиром

На обід готуватимемо «ватрушки» з сиром. Але від традиційних ватрушок вони відрізняються: їх основу становить не тісто, а м’ясний фарш. Тому наші «ватрушки» будуть не на десерт, а як доповнення до гарніру чи овочів. Запам’ятовуйте рецепт.

Інгредієнти для «ватрушок»

  • 0,5 кілограма яловичого чи свинячого фаршу

  • 300 грамів кисломолочного сиру

  • 100 грамів твердого сиру

  • 150 грамів плавленого сиру

  • 1 цибулина

  • 1 яйце

  • часник

  • сіль

  • чорний мелений перець

Спробуйте ще приготувати котлети в картопляних гніздах.

Як приготувати «ватрушки» із фаршу

  • До фаршу додати дрібно потерту цибулю, подрібнений часник, яйце, тертий твердий сир. Посолити і поперчити, добре вимішати.
  • Зробити з фаршу своєрідні «гнізда» і викласти їх на змащене олією деко.
  • У виїмки покласти начинку. Для її приготування кисломолочний сир змішати з натертим плавленим.
  • Запікати у духовці при температурі 180 градусів півгодини.

Радимо також рецепт картопляних ватрушок.

Поширте рецепт ватрушок із фаршу серед своїх друзів у соціальних мережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора