Лазанья в мультиварці

Смачну, ситну італійську страву лазанью без проблем можна приготувати в мультиварці. Пропонуємо вам рецепт, який обов’язково приживеться на вашій кухні і стане однією з улюблених страв для всієї сім’ї.


Інгредієнти для лазаньї

1 кілограм фаршу (краще змішаного)

300 грамів твердого сиру

2 склянки молока

готові листки лазаньї

1 морквина

1 цибулина

4 столові ложки томатної пасти

2 столові ложки оливкової олії

2 столові ложки вершкового масла

2 столові ложки борошна

мускатний горіх

мелений чорний перець

сіль.

 

Спробуйте ще приготувати запіканку з макаронів. 

Як приготувати лазанью в мультиварці

Моркву помити  і натерти на крупній тертці, цибулю почистити, промити і порізати дрібними шматочками.

На сковорідці розігріти оливкову олію, додати подрібнену цибулю, постійно помішуючи, смажити близько 5 хвилин, додати моркву і фарш, перемішати і смажити ще 5 хвилин.

Додати томатну пасту до моркви і цибулі, ретельно перемішати і зняти з вогню.

Вершкове масло розтопити, додати молоко, просіяне борошно і ретельно перемішати до однорідної маси без грудочок, варити на маленькому вогні постійно помішуючи близько 10 хвилин. Коли соус почне гуснути, додати мускатний горіх і добре перемішати, зняти з плити.

В чашу мультиварки влити трішки соусу, покласти листи для лазаньї. Для зручності їх можна розламати.

На листки викласти трішки соусу, фарш з цибулею і морквою, потертий сир.

У такий же спосіб викласти декілька шарів, але зверху обов’язково має бути натертий сир.

У мультиварці обрати режим “випічка”, час 30 хвилин.

Після звукового сигналу лазанья  в мультиварці готова.

Рекомендуємо також рецепт картопляної бабки з фаршем у мультиварці.

Сподобався рецепт, діліться з друзями в соціальних мережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest1Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook31Print this pageEmail this to someone