Курятина з яблуками, медом і червоним вином

Дуже швидкий рецепт запеченого м’яса. Курочка виходить соковитою і смачною. Страва не потребує маринування, тому і готується швидко. Ідеальний варіант для смачної вечері.


Інгредієнти для страви

1 невелика курка

по 2 ст. ложки меду, гірчиці, олії

3 яблука

½ скл. червоного вина

½ скл. води

сіль, перець.

 

Також рекомендуємо приготувати курку під тертою картоплею в духовці

Як приготувати курятину з медом і червоним вином

Курку порізати на шматочки.

Натерти медом, гірчицею, олією, посолити, поперчити.

Викласти у форму для запікання, перекласти порізаними яблуками, залити вином і водою.

Запікати 45 хвилин.

 

Спробуйте ще рецепт запеченої курки в банці

Якщо вам сподобався рецепт курятини з медом і червоним вином, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone