Курячі ніжки, фаршировані грибами і рисом

Оригінально, ситно і недорого. Ця страва гідна святкового столу. Ніжки виходять дуже ніжними, ароматними і соковитими. Приготуйте, не пошкодуєте!

Інгредієнти для ніжок

  • 1 кг курячих гомілок

  • 2 цибулини

  • 300 г грибів

  • 100 г рису

  • 2-3 зубці часнику

  • 3 ст. ложки майонезу

  • сіль, перець, олія, масло.

Спробуйте також приготувати курячі стегенця у кефірі. 

Як приготувати курячі ніжки

  • Цибулю і гриби порізати і обсмажити на маслі, охолодити і перемолоти. Рис промити.
  • З гомілок зняти шкіру, підрізати сухожилля і відрубати кісточку біля основи. Шкіру випрямити, щоб вийшла кишенька.
  • Відокремити філе від кістки і нарізати невеликими шматочками, додати подрібнений часник, гриби з цибулею, рис і посолити, поперчити, перемішати.
  • Цією масою нафарширувати шкіру, з’єднати краї зубочисткою.
  • Викласти у форму, змащену олією, зверху змастити майонезом. Запікати 45 хв за температури 180 градусів.

А ви вже куштували курячі стегенця в йогурті?

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора