Крабовий закусочний торт із крекером

Що може бути урочистіше на святковому столі за високий круглий торт? Причому він не обов’язково мусить бути солодким. Рецепт закусочного торта з крекером та крабовими паличками – тому підтвердження. Особливо такий тортик смакує чоловікам. І приготувати таке диво зовсім нескладно – переконайтеся самі!

Інгредієнти для торта-закуски

  • 150 г дрібного солоного крекеру

  • 3 плавлені сирки

  • 5 зварених круто яєць

  • 200 г крабових паличок

  • майонез високої жирності для заправки

  • сіль, перець до смаку.

Радимо також приготувати несолодкий закусочний торт “Наполеон”.

Як приготувати закусочний торт із крекерами

  • Приготувати начинку для закусочного торта.
  • Варені яйця почистити, розрізати, вибрати два жовтки і відкласти для оздоблення.
  • Решту яєць, сирки та крабові палички  потерти на дрібній тертці, посолити (обережно, адже деякі інгредієнти вже містять сіль), поперчити, щедро заправити майонезом (якщо майонезу буде замало, крекер може не розм’якнути).
  • На тарілку середніх розмірів викладати по черзі шар печива (якщо крекери великі, можна поламати) та досить грубий шар крабово-сирної начинки.
  • Так продовжувати до тих пір, поки не закінчаться усі інгредієнти. Верхнім шаром має бути начинка.
  • Жовтки рівномірно потерти на дрібну тертку прямо на верх торта.
  • Перемазаний торт поставити в холодильник мінімум на 3 години, а краще на ніч.
  • Перед подачею на стіл прикрасити свіжою зеленню та порізати на порційні шматочки.

Рекомендуємо ще рецепт млинцевого торта з грибною начинкою.

Якщо ви любите цікаві та оригінальні закуски, якщо вам сподобався рецепт закусочного торта із крекером та крабовими паличками, будь ласка, напишіть про це у коментарях.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора