Котлети з капусти

Рецепт легкої весняної овочевої страви для тих, хто хоче відпочити від м’яса. Приготувати такі котлети під силу кожному домашньому кухарю, навіть з мінімальним досвідом. А смакуватиме усім – хоч з гарніром, а хоч із овочевим салатом.

Інгредієнти для котлет

Спробуйте ще приготувати капустяні котлети за іншим рецептом. 

Як приготувати котлети

  • Головку капусти промити і проварити в підсоленій воді приблизно 15 хвилин, дістати з води і охолодити. Порізати на шматочки і пропустити через м’ясорубку, відтиснути воду.
  • Цибулю почистити, помити і натерти на дрібній тертці, щоб утворилась цибулева каша, додати до капусти.
  • Часник почистити, помити і пропустити через прес, вимішати з капустяною масою.
  • Зелень (петрушку і кріп) промити, просушити і дрібно порізати, додати до капусти, добре перемішати.
  • Додати манну крупу, борошно, мелений чорний перець і сіль, ретельно перемішати.
  • Сформувати з отриманого фаршу котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях і підсмажити на сковорідці з олією до золотистої хрусткої скоринки.
  • Котлети з капусти готові.

Рекомендуємо також рецепт запіканки із капусти. 

Приготуйте котлети з капусти та діліться коментарями і рецептом в соціальних мережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора