Копчена квасоля

Домашні не хочуть їсти квасолю? А ви спробуйте приготувати її за цим рецептом. Копчена квасоля зникає з тарілки за лічені хвилини!


Інгредієнти для тушкованої квасолі

1 скл. квасолі

150 г копченого бочка (якщо готуєте пісну страву, можна замість м’яса додати 1 ч. ложку рідкого диму)

150 г чорносливу

100 г рідкого меду

сіль

0,5 ч. ложки сушеного майорану

жменя білих сушених грибів

1 ст. ложка олії

перець чорний мелений

 

Рекомендуємо також рецепт салату з квасолі та крабових паличок.

Як приготувати копчену квасолю

Квасолю на ніч замочити та відварити.

Чорнослив промити, ошпарити окропом і залити рідким медом на 15–20 хв.

Бекон порізати на рівні шматочки, добре підсмажити.

У порційні горщики або каструлю з товстим дном покласти відварену квасолю, чорнослив і бекон, додати 300–400 мл води, гриби з грибною водою.

Довести до кипіння і тушкувати на малому вогні 20–25 хв або запікати у духовці 40 хв.

 

Спробуйте також приготувати суп із квасолею та сосисками.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest1Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone