Кокосове морозиво

Легка і ніжна кокосова насолода. І головне – доступна, адже кокосове молоко зараз продається практично у всіх супермаркетах. Зовсім трішки часу на приготування,  вісім годин у морозильнику, і смаколик готовий. Тож, любителі солоденького і екзотичного, готуйте і насолоджуйтеся.

Ingredients

  • 150 мл вершків 33-35 % жирності

  • 4 яйця

  • 400 мл кокосового молока

  • 100 г кокосової стружки

  • 200 г цукру

Рекомендуємо також приготувати кавове морозиво

Directions

  • Білки відділити від жовтків. Жовтки розтерти з цукром. Білки збити.
  • Вершки збити. У вершки додати жовтки, акуратно змішати.
  • Додати кокосову стружку і кокосове молоко, змішати.
  • Додати збиті білки і знову змішати.
  • Розлити у формочки і поставити в морозильник на 8 годин.

Спробуйте ще рецепт вершкового морозива зі згущеним молоком 

Якщо вам сподобався рецепт кокосового морозива, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора