Картопляні биточки

Картопляні биточки – чудова ідея для вечері. До них підійде грибний соус. А можна подбати і про начинку – грибну, м’ясну чи овочеву. Ось – рецепт биточків.

Інгредієнти для биточків

  • 1 кілограм картоплі

  • 4 яйця

  • 1 цибулина

  • 150 грамів твердого сиру

  • 2-3 столові ложки борошна

  • панірувальні сухарі

  • соняшникова олія для смаження

  • сіль, мелений чорний перець

Спробуйте також рецепт картопляних зразів з печінкою.

Як приготувати картопляні биточки

  • Почищену картоплю відварити у підсоленій воді та охолодити. Потерти її на тертку із середніми отворами, додати дрібно порізану цибулину, потертий сир і 2 яйця. Усе ретельно вимішати, поперчити, при потребі досолити.
  • Збити з сіллю 2 яйця.
  • Із картопляної маси сформувати невеликі котлети, обкачати їх у борошні, вмочити у збиті яйця і обкачати в сухарях.
  • Смажити на розігрітій з олією сковороді з обох боків.

Радимо також приготувати картопляні котлети.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора