Картопля по-французьки з куркою
Ця страва давно полюбилася українцям простотою у приготуванні й доступністю, а ще вона дуже смачна й ситна, та й назва гарна. Картопля по-французьки ‒ ідеальна страва у випадку, якщо до вас раптово завітали гості: можна швиденько поставити деко у духовку і йти розважати гостей, поки страва спечеться.
Ingredients
0,5 кг курячого філе
5 великих картоплини
2 цибулини
200 грамів твердого сиру
100 грамів майонезу
олія
сіль, перець
Directions
- Картоплю й цибулю нарізуємо кружальцями, філе ‒ продовгастими скибочками.
-
На змазане олією деко шарами викладаємо цибулю, приправлене сіллю й перцем філе та картоплю. - Зверху кладемо сир та робимо сіточку з майонезу.
- Випікаємо у духовці протягом 45-50 хвилин.