Кабачки під «шубою» у духовці

Легка, у міру гостра і смачна страва. Ще б пак: кабачки з помідорами і часником просто не можуть бути несмачними. Цей рецепт вас виручить тоді, коли щось треба приготувати нашвидкуруч.

Інгредієнти для страви

  • 2 середні молоді кабачки

  • 4 середні помідори

  • 3 цибулини

  • 100 грамів твердого сиру

  • часник

  • 4-5 ложок соняшникової олії

  • сіль, спеції

  • зелень

Спробуйте також приготувати кабачки в часниково-горіховому соусі.

Як приготувати кабачки під «шубою»

  • Кабачки порізати кружальцями завтовшки 3-4 міліметри і посолити. Коли вони підійдуть соком, рідину злити.
  • У форму, в якій запікатимуться кабачки, влити кілька ложок олії, змастити дно і викласти кабачки.
  • Цибулю порізати кружальцями, посолити і викласти на кабачки. Притрусити подрібненим часником.
  • Наступний шар – кружальця помідорів.
  • Поверх усього потерти твердий сир.
  • Страву поставити на 20 хвилин у гарячу духовку.
  • Подаючи на стіл, кабачки під «шубою» притрусіть зеленню.

Можете ще спробувати рецепт фаршированих кабачків.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора