Італійський салат з тунцем та маринованим болгарським перцем

Весняні холоди з кожним днем все більше відступають перед натиском теплої погоди. Вже незабаром потрібно буде зустрічати жарке літо, а отже не завадить подбати про свою форму перед курортним сезоном! Найлегше звісно це зробити за допомогою правильного, здорового та збалансованого харчування.

Особливо багато уваги любителі здорового харчування приділяють морепродуктам, так як вони дуже корисні, та містять багато важливих мікроелементів та жирних кислот, які позитивно впливають на серцево-судинну систему та стимулюють роботу мозку.

Але які ж саме морські продукти вибрати? Ми радимо вам звернути увагу на такий несправедливо забутий більшістю українцями продукт, як консервований тунець – його легко можна знайти в кожному продуктовому магазині.

Тунець не лише корисний, але й дуже смачний, та малокалорійний – тому він стане прекрасним інградієнтом для різноманітних салатів.

Їсти.com.ua представляє для вас рецепт надзвичайно ситного салату з кисло-солодким болгарським перцем та шматочками консервованого тунця. Цей салат дуже швидкий у приготуванні (підготувати слід тільки яйця, попередньо зваривши їх) та легкий для травної системи, адже заправляється не майонезом, а оливковою олією.


Інгредієнти для салату

0,5 півлітрової банки маринованого перцю (бажано різних кольорів)

3 варені яйця

1 цибулина

1 банка консервованого тунця

10 оливок

3 ст. ложки оливкової олії

сіль, перець до смаку.

 

Рекомендуємо також рецепт італійського салату з макаронами.

Як приготувати салат з перцю та тунця

Яйця зварити на круто, охолодити і почистити. Розрізати на 4 частини.

Цибулю порізати тонкими півкільцями.

Оливки розрізати навпіл.

Тунець розділити на шматочки.

Маринований перець дістати з банки, дати стекти маринаду, порізати на шматочки приблизно 3х3 см.

У широкий салатник викладати підготовлені інгредієнти шарами: шматочки перцю, порізані яйця, півкільця цибулі, зверху покласти шматочки тунця, оливки і полити все оливковою олією.

Присипати дрібкою солі та перцю. Можна присипати посіченою свіжою зеленню або будь-якими сушеними травами на ваш смак.

 

Спробуйте ще приготувати салат із консервованого тунця “Квітка”.

 

Як вам посмакував рецепт салату з тунцем та маринованим болгарським перцем? Опишіть у коментарях свої враження, нас цікавить ваша думка.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest1Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone