Холостяцька піца з анчоусами

Чоловічі руки створені не лише для того, щоб набирати номер телефону служби доставки піци. Цей простий рецепт – тому підтвердження.

Ingredients

  • Інгредієнти для тіста
  • 250 мл кефіру

  • 70 мл соняшникова олія

  • борошно

  • сіль, цукор

  • Інгредієнти для начинки
  • 100 г твердого сиру

  • 1 банка солоних анчоусів

  • 200 г помідорів чері

  • 100 печериць – свіжих або маринованих

  • Інгредієнти для соуса
  • 4 ст. ложки сметани

  • 2 ч. ложки хрону

  • суміш спецій

Directions

  • Кефір змішати з олією, додати по щіпці солі і цукру.
  • Поступово додавати борошно. Спочатку вимішувати ложкою, а потім руками, поки не вийде м’яке еластичне тісто.
  • Розкатати тоненько, викласти на змащене або застелене пергаментом деко.
  • Змішати сметану, хрін і спеції. Змастити розкатане тісто.
  • Сир потерти на крупній тертці, викласти рівномірно на тісто.
  • Зверху покласти анчоуси, помідори чері, печериці.
  • Поставити у розігріту духовку, запікати до зарум’янення країв тіста.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора