Хліб з в’яленими помідорами і сиром

Надзвичайно смачний і колоритний хліб. Випічка виходить м’якенькою, смак – яскравий і багатий. Ідеально підходить для бутербродів з різноманітними начинками – для них його рекомендовано трішки підсушити. З вказаної кількості інгредієнтів виходить випічка вагою у 700 грамів


Інгредієнти для випічки

450 г борошна

300 мл молока

50 г вершкового масла

10 г сухих дріжджів

2 ст. ложки цукру

150 г в’ялених помідорів

150 г твердого сиру

2 ч. ложки тмину

 

Рекомендуємо також приготувати в’ялені помідори

Як приготувати хліб з в’яленими помідорами і сиром

Молоко ледь підігріти.

Додати цукор, дріжджі, 100 г борошна і перемішати.

Накрити рушником і поставити в тепле місце, щоб підійшло.

Сир натерти на тертці, помідори порізати невеликими шматочками.

В тісто додати м’яке масло і сіль, перемішати.

Додати помідори, сир і тмин, перемішати.

Додати все борошно, замісити тісто, накрити рушником, знову поставити у тепле місце, щоб підійшло.

Форму для випікання змастити олією, викласти тісто, накрити і дати, щоб підійшло.

Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин.

 

Рекомендуємо ще рецепт солодкого гарбузового хліба 

 

 

 

Якщо вам сподобався рецепт хліба з в’яленими помідорами і сиром , будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest7Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone