Гречаний суп з печерицями і картопляними кнедликами

Захотілося гаряченького? Ось вам рецепт простого в приготуванні і дуже смачного супчика з ніжними картопляними кнедликами. Страва поживна, оскільки там є м’ясо і гриби, і разом з тим легка і ароматна. Те що треба, коли на вулиці прохолодно і непривітно


Інгредієнти для страви

300 г курячого філе

250 г печериць

½ скл. гречки

1 цибулина

1 морквина

2 картоплини

1 яйце

3 ст. ложки борошна

2,5 л води

1 лавровий листок

петрушка, сіль

 

Спробуйте ще приготувати томатний суп з рисом і фрикадельками 

Як приготувати гречаний суп з грибами і картопляними кнедликами

Куряче філе порізати, залити водою і варити до готовності.

Гречку перебрати, трішки обсмажити на сухій сковорідці.

Печериці почистити, порізати, обсмажити на олії.

Додати терту моркву, порізану цибулю, обсмажити.

Картоплю відварити, пом’яти, додати яйце, перемішати.

Додати борошно, сіль, перемішати. Тісто має вийти таким, щоб можна було брати ложкою.

В каструлю до м’яса додати гречку і лавровий лист.

Чайною ложкою викласти у вариво шматочки тіста, обережно перемішати.

Коли кнедлики підіймуться до верху, додати обсмажені з овочами печериці, перемішати.

Довести до кипіння і варити ще хвилин 5.

 

Рекомендуємо також рецепт картопляних кнедликів 

Якщо вам сподобався рецепт гречаного супу з печерицями і картопляними кнедликами, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest6Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone