Горіхова гранола

Гранола – це традиційна у Сполучених Штатах страва на сніданок, яка містить вівсяні пластівці і горіхи, інколи сухофрукти. Натуральний і дуже поживний продукт.

Інгредієнти для граноли

  • 1 скл. вівсяних пластівців

  • 2 скл. волоських горіхів

  • 0,5 скл. цукру

  • 1–2 білки

  • 1 ст. ложка води

  • 0,25 ч. ложки кориці

Як приготувати горіхову гранолу

  • Перемолоти пластівці і цукор на крихту.
  • Збити білок і воду на піну, ретельно перемішати з горіхами, засипати вівсяною сумішшю.
  • Перемішати, викласти тонким шаром на вселене пергаментом деко.
  • Випікати у розігрітій до 200 градусів духовці 10 хв, перемішати і пекти ще 10 хв.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора