Фрукти з коньяком на зиму

Пропонуємо цікавий рецепт консервації на зиму. Він дійсно вартий того, аби його приготувати: шматочки фруктів з густим цукровим сиропом і коньяком зігріють вас холодними зимовими вечорами. Доступно, просто, швидко і надзвичайно смачно.


Інгредієнти для консервації

1 кг яблук

1 кг груш

1,5 кг брусниці

1 кг цукру

1,5 л води

1 лимон

коньяк, кориця

 

Спробуйте ще приготувати шоколадно-сливове варення 

Як приготувати фрукти з коньяком на зиму

Яблука і груші помити, розрізати на 4 частини, видалити серцевину.

Лимон помити, нарізати шматочками.

Воду з цукром закип’ятити, зняти піну, покласти яблука і варити 5 хвилин.

Вийняти шумівкою, перекласти в посудину.

Так само зробити з грушами і брусницями.

В сироп додати корицю, закип’ятити.

Викласти в стерилізовані банки, чергуючи: яблука, брусниці, груші (зверху повинні бути брусниці).

В кожну банку додати шматочок лимона, залити сиропом.

Додати по 2 ст. ложки коньяку, закатати.

 

Рекомендуємо також варення зі шкірок кавуна 

Якщо вам сподобався рецепт фруктів з коньяком на зиму, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone