Домашнє морозиво з дині

Рецепт неймовірного десерту, в якому всього три складові, а смак – на мільйон. На приготування такого морозива піде мінімум часу, не враховуючи час на заморожування. Чим не привід посмакувати?

Ingredients

  • 500 г м’якоті дині

  • 200 г цукру

  • 500 мл вершків найвищої жирності.

Спробуйте ще приготувати вершкове морозиво зі згущеним молоком.

Directions

  • Очистити диню від шкірки і насіння та змолоти в блендері з додаванням цукру.
  • Збити вершки в круту піну та з’єднати цю масу з динним пюре.
  • Отриману масу відправити в морозильну камеру. Через годину дістати морозиво та перемішати. Повторити цю процедуру ще через одну годину та залишити десерт для остаточного заморожування на 5-6 годин.
  • Готове морозиво перед подачею полити фруктовим сиропом або шоколадною помадкою.  Прикрасити листочками свіжої м’яти.

Рекомендуємо також рецепт бананово-полуничного морозива.

Якщо вам сподобався рецепт динного морозива у домашніх умовах, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах – нехай смакує й вашим друзям.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора