Домашнє морозиво з дині

Рецепт неймовірного десерту, в якому всього три складові, а смак – на мільйон. На приготування такого морозива піде мінімум часу, не враховуючи час на заморожування. Чим не привід посмакувати?


 

Інгредієнти для морозива

500 г м’якоті дині

200 г цукру

500 мл вершків найвищої жирності.

 

Спробуйте ще приготувати вершкове морозиво зі згущеним молоком.

Як приготувати морозиво з дині

Очистити диню від шкірки і насіння та змолоти в блендері з додаванням цукру.

Збити вершки в круту піну та з’єднати цю масу з динним пюре.

Отриману масу відправити в морозильну камеру. Через годину дістати морозиво та перемішати. Повторити цю процедуру ще через одну годину та залишити десерт для остаточного заморожування на 5-6 годин.

Готове морозиво перед подачею полити фруктовим сиропом або шоколадною помадкою.  Прикрасити листочками свіжої м’яти.

 

Рекомендуємо також рецепт бананово-полуничного морозива.

 

 

Якщо вам сподобався рецепт динного морозива у домашніх умовах, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах – нехай смакує й вашим друзям.

 

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+0Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone