Cмажене новозеландське ягня у “Patio di Fiori”

Справжні любителі високої кухні та смачного м’яса обов’язково мають спробувати нашого смаженого новозеландського ягня.

Так, як готує цю страву наш шеф ви не скуштуєте ні в якому іншому місці. Каре різних видів смаження на кістці. Неймовірно ніжне м’ясо не залишить байдужим жодного гурмана.

Поєднуємо з помідорами, тим’яном та часником. Страва доповнена ніжним овочевим кус-кусом.

Зробіть свято для себе та своїх смакових рецепторів, завітайте до ресторану середземноморської кухні “Patio di Fiori” на унікальну страву у Луцьку.

Працюємо та готуємо лише з любов’ю.

Теги:
Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора