Чебуреки на світлому пиві

Рецептів чебуреків є безліч, важливо знайти саме свій: тісто в якому добре замішується, легко розкачується і гарно просмажується, а начинка залишається соковитою. Цей рецепт чебуреків – саме такий. Тож обов’язково випробуйте його на вашій кухні.

Інгредієнти для чебуреків на світлому пиві

  • 1 скл. світлого пива

  • 1 яйце

  • борошно

  • 300 г м’ясного фаршу

  • 1–2 цибулини

  • петрушка, кріп, сіль, перець, олія.

Радимо також приготувати чебуреки з картоплею та сиром.

Як приготувати чебуреки на світлому пиві

  • Збити яйце, посолити, поперчити, додати пиво.
  • Поступово всипаючи борошно, замісити тісто і залиши його на 30 хв.
  • Для фаршу: дрібно порізати цибулю і зелень, змішати з фаршем, посолити, поперчити.
  • Тісто розкачати дуже тонко, вирізати кола діаметром не менше 15 см.
  • Виліпити чебуреки, поклавши на один край 1 ст. ложку фаршу, накрити другим краєм і защіпати або притиснути краї виделкою. Смажити на сковороді у великій кількості олії.

Радимо також приготувати “чебуреки” з кабачків.

Якщо вам сподобався рецепт чебуреків на світлому пиві, напишіть про це друзям у соціальних мережах.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора