«Божевільний» пиріг

Рецепт того самого славнозвісного американського «Crazy cake» тепер у ваших руках! За легендою пиріг був придуманий в часи великої депресії у 30-х роках минулого століття. Просто неймовірно: без вершкового масла, яєць і молока виходить дивовижно смачний бісквіт – великий, пористий і шоколадний. Його можна розділити на кілька коржів, порізати шматочками, зняти верхню частину і перемастити кремом. Просто увімкніть свою божевільну фантазію – і насолоджуйтеся десертом з кавою або чаєм.


Інгредієнти для «божевільного» пирога по-американськи

3 скл. пшеничного борошна

2 скл. цукру

1 ч. ложка солі

2 ч. ложки соди або 4 ч. ложки розпушувача

півсклянки какао-порошку

півсклянки олії

2 ст. ложки оцту

2 пакетики ванільного цукру

2 скл. холодної кип’яченої води.

 

Спробуйте ще приготувати шоколадний фондан

Як приготувати «Crazy cake»

Борошно, цукор, сіль, соду і какао просіяти через сито і перемішати.

Олію змішати з оцтом і водою.

Змішати цю суміш з попередньою, збити все виделкою до однорідної маси.

Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 40 – 50 хвилин.

Готовність перевірити дерев’яною паличкою.

Охолодити і увімкнути божевільну фантазію для декорування свого шедевру.

 

Рекомендуємо також рецепт шоколадного торта на кефірі

Якщо вам сподобався рецепт «божевільного» американського пирога, будь ласка, напишіть про це в коментарях та поширте перепис у соцмережах.

Цікаво? Сподобалось? Поділись з друзямиPin on Pinterest16Share on VKTweet about this on TwitterShare on Reddit0Share on Google+2Share on Facebook0Print this pageEmail this to someone