Боббі Флай – відомий шеф, що не закінчив школу

Боббі Флай є відомим американським кухарем і телеведучим. Також Флай – власник близько 25 закладів громадського харчування, автор 13 кулінарних книг та обличчя кількох брендів. Його шоу користуються великою популярністю, а річний заробіток становить півтора мільйона доларів.

Bobby-Flay

Роберт Вільям Флай народився 1964 року в Нью-Йорку і є спадковим ірландцем. У 17 років його виключили зі школи. Боббі нічого не залишалося, окрім того щоб шукати роботу. Хлопець влаштувався в невелику піцерію помічником на кухні. Трохи пізніше він працював в закусочній «Baskin-Robbins».

Перше визнання до Флая прийшло під час його роботи в ресторані Джона Аллена. Йому вдалось виділитись на кухні винаходом надзвичайно смачних і вишуканих салатів. На Боббі стали звертати увагу і більше довіряли приготування складних страв. Джон Аллен був вражений здібностями кухаря-початківця. Він вирішив допомогти Боббі й відправив його вчитися в Кулінарний інститут у Франції.

5_7_09_kabik-835-570

У 1984 році Боббі Флай став дипломованим фахівцем у сфері кулінарного мистецтва. Також він виявився одним із найкращих учнів інституту. Після здобуття освіти Боббі Флая прийняли в ресторан Джонатана Уоксмана, де його призначили на посаду шеф-кухаря. Уоксман не шкодував грошей на Боббі, періодично відправляючи хлопця на курси підвищення кваліфікації, натомість Боббі радував відвідувачів новими і оригінальними стравами.

Поступово популярність Боббі Флая росла. Його почали запрошувати працювати в найпрестижніші ресторани Америки. А через деякий час талановитий кухар обзавівся власною мережею ресторанів. Крім того, Боббі Флай почав з’являтися на телебаченні і викладати в Кулінарному інституті у Франції. Шоу за участю Флая користуються великою популярність. Часом кухар розповідає про свої секрети на кухні і розкриває рецепти фірмових страв.

bobbyflay

Американці полюбили заклади Боббі Флая, адже там можна не тільки смачно поїсти, а й побачити цікаві та ексклюзивні страви.

Максим Нікітін
Я не професійний кухар, але люблю проводити час на кухні. Я не є автором всіх текстів, але відповідаю за їх якість.
Усі публікації автора